Transparència ciutadana

EL GRUP MUNICIPAL DE COMPROMÍS PER BORRIANARegidors Compromísxborriana TORNA LES ENTRADES REGALADES PER LA CONCESSIONÀRIA DE L’ARENAL SOUND

El Grup Municipal Compromís ha decidit tornar les entrades que li ha regalat la concessionària de l’Arenal Sound demarcant-se del que és habitual entre els membres de la Corporació local en edicions anteriors.

La concessionària va lliurar a la fi de la setmana passada 2 entrades VIP per a cadascun dels representants de la coalició nacionalista i 8 entrades d’accés normal. Seguint amb els principis de transparència i regeneració democràtica que la formació ha vingut defensant no poden acceptar aquestes entrades perquè no respon al criteri marcat pel col·lectiu.

Els regidors del Grup Municipal Compromís, Vicent Granel, Santi Zorío i Inma Carda han decidit retornar les entrades a la concessionària i informar de les raons el mateix dia que arranca el festival.

El regidor de Turisme, Santi Zorío ha manifestat que la coalició nacionalista s’ha marcat com a objectiu “treballar per la màxima transparència amb la ciutadania de Borriana”. Per açò, ha afegit que “és necessari canviar accions que venien repetint-se amb anterioritat i que en moltes ocasions han sigut ratllades d’abusives pel que no es poden repetir amb el gir polític que la ciutadania ha confirmat en els darreres comicis municipals”.

Santi Zorío ha destacat que “si les persones que han comprat amb antelació les entrades ho han fet amb els seus diners, els representants públics també han de fer-ho amb la major exemplaritat que els correspon per representar a la ciutadania”. Respecte a les entrades regalades a altres grups municipals o funcionaris Vicent Granel, portaveu del Grup Municipal, ha recalcat “es preguntarà a la concessionària com a mesura de transparència i correcció de la despesa”. Malgrat tot, es mantindrà una única entrada per a poder entrar al recinte a Santi Zorío com a regidor delegat de Turisme, per ser un esdeveniment que li toca de ple, ja que la concessionària no ha expedit acreditacions per a aquests menesters sinó que ha de ser amb les esmentades entrades.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *