Joves amb Compromís. Compromís amb els Joves

COMPROMÍS PER BORRIANA PROJECTARÀ UN SKATEPARC I UN ROCODROMO PER A la PRÀCTICA DE L’ESPORT ENTRE ELS JOVES

Maria Romero es 5-MariaRomerocompromet a millorar el servei de transport que uneix Borriana i l’estació de RENFE per als estudiants universitaris

Creació del Skateparc i Rocodromo. La candidata de Compromís per Borriana, María Romero, ha presentat aquest matí alguns punts del programa sobre joventut. Entre les propostes per a realitzar a la propera legislatura es troba “el projecte de construcció d’un Skateparc i un Rocodromo per a la pràctica de l’esport entre els joves de Borriana, un projecte realista i gens ruïnosa per a les arques municipals”.

Creació del Magatzem Jove. Maria Romero ha destacat que un altre dels projectes que pensen treure endavant i que tampoc té un cost elevat per a la seva realització és “el Magatzem Jove, un espai alternatiu i obert a les noves creacions i tendències al món del teatre, la dansa, el cinema, la música o les arts plàstiques”. La candidata de Compromís per Borriana ha ressaltat que “el Magatzem Jove ha de ser un espai per a la creació i també l’oci, per a la formació i la diversió, un espai jove i per als joves de Borriana i de la resta de la comarca”.

Transport Públic. Compromís per Borriana vol fer una aposta pel transport públic, així Maria Romero ha parlat de “ampliar i millorar el transport públic en tota la ciutat, però especialment la connexió amb l’Estació de Renfe”, ja que segons la candidata de Compromís per Borriana, “són molts joves els que utilitzen el tren per anar a la universitat i és tota una odissea arribar a l’estació, cal ampliar i millorar les connexions entre Borriana i l’estació”. Des de Compromís per Borriana també es vol crear “un carril-bici amb total seguretat per als usuaris de bicicletes entre Borriana i l’estació de Renfe” i que segons Maria Romero “tindria la seva continuïtat dins de la mateixa ciutat i amb els poblats marítims”.

Formació i ocupació. Uns altres dels punts que des de Compromís per Borriana es destaca és la formació no reglada, així Maria Romero, ha volgut deixar clar que “treballarem per recuperar l’Escola Taller i la Casa d’Oficis per formar als joves de Borriana en diferents tasques i oficis que avui poden tenir més eixida que fa anys pels canvis socials experimentats darrerament, com poden ser les noves ocupacions en serveis socials, mediambientals o culturals”.

Cultura i Biblioteca. Sobre cultura, la candidata de Compromís per Borriana, ha destacat que serà un pilar fonamental en la propera legislatura, “no només per la programació que ha de desenvolupar-se als espais culturals municipals, sinó per la qualitat i diversitat en aquesta programació”, i sobretot ha ressaltat Maria Romero “pel compromís amb la cultura i llengua pròpia dels valencians, anem a potenciar en tots els àmbit el valencià, això que ningú ho dubte”. També ha volgut posar l’accent en la importància de la Biblioteca Municipal, “cal ampliar la Biblioteca, crear un espai d’estudi, incrementar el pressupost i el personal, i millorar i adaptar la biblioteca a les necessitats tecnològiques del moment i que reclamen els usuaris, la lectura serà també un punt fort en la pròxima legislatura per al nou govern de Compromís”.

Arxivat en: Cultura i Educació, Moviments Socials

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *