L’ASSEMBLEA DE COMPROMÍS PER BORRIANA APROVA PER UNANIMITAT LA CANDIDATURA MUNICIPAL PER A GOVERNAR BORRIANA

2. Compromis-LlistaElectoral2015_2Vicent Granel: “només pactarem amb els veïns i les veïnes de Borriana, perquè ells són els veritables protagonistes”

L’Assemblea de Compromís per Borriana va aprovar per unanimitat la candidatura per a les properes eleccions municipals, que encapçala Vicent Granel. La llista electoral “és una renovació no només de persones sinó també en la forma en la qual cal desenvolupar la política i la col·laboració amb els veïns de Borriana”.

Amb una candidatura on preval la joventut, Compromís per Borriana vol convertir-se en les properes eleccions municipals en “la força que retorne la il·lusió i el somriure a Borriana”, ha indicat Vicent Granel, “anem a treballar per aconseguir que Borriana desperte, treballar colze a colze amb els veïns i les veïnes de Borriana perquè ells van a ser els veritables protagonistes del canvi a Borriana”.

Vicent Granel ha ressaltat que en l’elaboració de la candidatura s’ha buscat a “persones amb capacitat i honestedat, però també preparades per treballar per les veïnes i veïns de Borriana”, cadascun dels candidats i candidates de la llista de Compromís per Borriana “malgrat la seva joventut té una gran experiència en el seu àmbit professional i serà de gran aportació per configurar un equip de Govern al servei de les persones i per a les persones”, ha subratllat el candidat de Compromís per Borriana.

Així mateix, el candidat de Compromís per Borriana, ha destacat que “les persones que conformen la candidatura provenen de diferents camps professionals i amb experiència en la sanitat, l’educació, la cultura, els esports, el món de les falles, els serveis socials, la gestió i l’economia; molts d’ells i elles participen activament en organitzacions solidàries, de joves, culturals, en comissions falleres, i com no estudiants que aporten aquest aire fresc i rebel que necessita en aquests moments la política municipal”. A més ha destacat Vicent Granel “les persones que conformen la llista de Compromís per Borriana són veïns i veïnes de Borriana, que viuen al Port, al Grau, a la Vila, a la Bosca, a Quarts de Calatrava, de les Alqueries de Santa Bàrbara, és gent arrelada a Borriana i al seu territori, per tant coneixedors dels problemes i amb ganes i il·lusió de donar solucions”.

Per a Vicent Granel “Compromís per Borriana es presenta a aquestes eleccions per a guanyar-les, no per ser comparsa de ningú, que ho tinguen clar, no és qüestió de canviar les cares, cal canviar les polítiques que han paralitzat Borriana durant tant temps” i ha destacat que “ens presentem a aquestes eleccions per governar, però, només pactarem amb els veïns i les veïnes de Borriana, perquè ells són la veritable força del canvi, ells són i seran els grans protagonistes en aquestes eleccions”.