Compromís amb Borriana. Compromís amb l’activitat econòmica.

COMPROMÍS PER BORRIANA CONSTITUIRÀ UN CONSELL ECONÒMIC I SOCIAL COM A MOTOR PER REACTIVAR LA PROMOCIÓ ECONÒMICA A BORRIANAVicent Granel. Roda de Premsa

Vicent Granel considera necessari implicar als agents socioeconòmics de Borriana per rellançar l’economia i l’ocupació

Compromís per Borriana comença a desgranar el seu programa electoral de cara a les eleccions municipals de maig de 2015. El candidat a l’alcaldia de Borriana per la coalició nacionalista, Vicent Granel, ha presentat una de les propostes en matèria econòmica, “la creació del Consell Econòmic i Social per reactivar la promoció econòmica a la nostra ciutat“.

Granel assegura que “la participació i implicació dels agents socioeconòmics de Borriana és una necessitat i hauria de ser una prioritat per a l’Ajuntament per rellançar la nostra economia i la creació de llocs de treball“. El Consell Econòmic i Social serà un òrgan local bàsic de consulta en matèria socioeconòmica, laboral i ocupacional, en el qual estiguen representats els sindicats, el sector agrari i pesquer, l’empresarial i el social.

El Consell Econòmic i Social (CES) de Borriana “hauria de tenir com a prioritat“, segons apunta el candidat de Compromís per Borriana “acordar, proposar i planificar les línies de treball a emprendre per poder donar un impuls a l’actual situació de crisi que vivim a la nostra ciutat“. Granel planteja que “el nou Govern Municipal hauria de tenir com a prioritat la promoció econòmica, i volem que d’aquesta promoció econòmica siguen els agents socioeconòmics de Borriana el motor“.

Des de Compromís per Borriana consideren que “el foment de l’activitat econòmica urbana i el foment d’inversions i innovació empresarial han de ser dos pilars dinamitzadors de la nostra economia“. Quant al foment d’inversions i innovació empresarial, “l’objectiu seria posar en valor el sector tecnològic, amb actuacions encaminades a fomentar els sectors tecnològics, d’energies renovables, o d’innovació , així com captar empreses d’aquests sectors perquè les impulsen a la nostra ciutat“.

Des de Compromís per Borriana es destaca que “en aquests moments difícils el clima de treball, consens i il·lusió de tots els agents socials i econòmics de Borriana ha de ser una prioritat. La societat ens ho reclama i en aquesta situació econòmica que vivim no els podem fallar“. Granel assegura que “és el moment de fer un gran pacte per l’economia i l’ocupació a Borriana, en el qual prevalga el foment de l’activitat econòmica com a objectiu bàsic, basat en bonificacions fiscals per a noves activitats i incentius laborals per a la contractació de nous treballadors“.

Aquesta és una de les propostes que Compromís planteja per reactivar l’ocupació a Borriana, i que ampliarà al programa electoral, amb beneficis per a la contractació de treballadors per a empreses, però també, per als emprenedors que vulguen obrir el seu propi negoci.

Arxivat en: Economia i Ocupació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *