Compromís amb l’educació

COMPROMÍS PER BORRIANA LAMENTA QUE EL COL·LEGI CARDENAL TARANCÓN ENCARA NO ESTIGA LICITAT

1, Granel-Compromis“El PP promet cada any el mateix sobre el col·legi Cardenal Tarancón, i després de set anys diuen que estarà licitat en 20 dies”

 El candidat a l’alcaldia de Borriana per Compromís, Vicent Granel, ha manifestat aquest matí que “una vegada més el PP ajorna la licitació de les obres del col·legi Cardenal Tarancón”, a més el candidat de Compromís per Borriana recorda que “cada vegada que el nostre diputat, Josep Maria Pañella, ha preguntat en les Corts Valencianes per aquest col.legi, ens han dit que les obres ja són a punt, però duem així més de 7 anys en barracons”.

Vicent Granel, ha declarat que “en el tema de les obres del col.legi Cardenal Tarancón, el PP està jugant amb els pares i mares, i amb tota la comunitat educativa d’aquest centre, ja que cada any prometen el mateix, però mai no ho fan realitat”, així ha recordat que “el propi alcalde i la regidora d’educació de l’Ajuntament de Borriana, varen anunciar que les obres es licitarien al desembre de 2014, i ja estem a final de gener de 2015, i ara ens diuen que encara tardaran unes setmanes, és la mateixa història de sempre, perquè per contra sí que han licitat abans de finalitzar l’any quatre col·legis de la província de València”.

El candidat de Compromís per Borriana ha recordat que “durant els set anys que du el tema en dansa, hem preguntat repetidament en les Corts per l’estat de les obres, i sempre se’ns ha respost que, estamos en ello, però la veritat és, que les xiquetes i xiquets del centre continuen en barracons. Estem en el 2015 i de la licitació ni se sap res, el PP es limita a dir que estarà aviat, però sense donar cap data per a la licitació, i com no, per a l’inici de les obres”. A més Vicent Granel apuntat que “el PP no pot eixir ara dient que en 20 dies estarà licitat el Cardenal Tarancón per callar la boca als pares en any d’eleccions, quan han estat set anys esperant un col·legi que no encara no ha arribat”.

Així mateix, Vicent Granel ha manifestat que “una volta més i per mig del nostre diputat de Compromís a les Corts Valencianes, Josep Maria Pañella, preguntarem per l’estat de la licitació i les obres del col·legi Cardenal Tarancón, per què no s’ha acomplert el nou plaç que havia promès públicament el President de la Generalitat i el nostre alcalde, què pensen fer sobre el tema, quina data tenen prevista per a la licitació de les obres i quina per a la seua execució i acabament, i per què s’ha enganyat repetidament els pares i mares del centre assegurant-los falsament que anava ja a dur-se a terme la licitació i l’inici de les obres sense que aquesta promesa es fera mai realitat”.

Arxivat en: Cultura i Educació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *