Compromís ompli Borriana de Somriures

COMPROMÍS PER BORRIANA ES RENOVA PER GOVERNAR BORRIANA
La coalició nacionalista i d’esquerres va presentar a Vicent Granel com a candidat a l’alcaldia davant una sala abarrotada de gent

1. 4. Candidats acteCompromís per Borriana, la coalició que engloba al Bloc, Iniciativa i Gent de Compromís, va presentar aquest dissabte a Vicent Granel com a candidat a l’alcaldia per a les eleccions municipals del proper mes de maig. La coalició nacionalista i d’esquerres va omplir (més de 100 persones) la cafeteria El Ferrocarril i davant un auditori interessat va presentar al seu candidat a l’alcaldia de Borriana. L’alcaldable de Compromís per Borriana va estar acompanyat pel portaveu local, Santiago Zorío, i l’alcalde de Betxí, Alfred Remolar.

El candidat de Compromís, Vicent Granel, va parlar del moment de passar a la política de carrer i de les persones, i va posar l’accent que “és el moment de deixar-nos de lamentacions i de passar a l’acció. La situació actual demana un canvi a crits, i Compromís és l’eina vàlida per portar a terme aquest canvi que ens demana la societat”.

Vicent Granel es presenta com la cara visible del nou projecte nacionalista a Borriana. “Compromís es presenta amb una nova cara i renovada, amb gent jove, però sense perdre els seus orígens, el seu esperit i el treball de molts de vosaltres que heu estat tots aquests anys lluitant perquè a Borriana no s’apagués la flama del valencianisme”. Granel va insistir que “era necessària una renovació i hem aconseguit fer-ho perquè Borriana ix guanyant”.

El candidat de Compromís a l’alcaldia de Borriana també va fer referència al repte que des de la coalició s’han proposat i que no és un altre que “canviar el Govern municipal a partir del proper mes de maig”. Vicent Granel va apel·lar “a deixar de parlar de política a casa, i treure les idees i el treball al carrer, on estan les persones”. El candidat de Compromís per Borriana va assegurar que “el repte no és entrar a l’Ajuntament de Borriana, perquè això serà una realitat al maig, sinó que passa, per convertir a Compromís en el motor del canvi, i demostrar que una altra política és possible, per passar de la política de l’interès a la política de les persones, on tots els veïns i veïnes de Borriana tinguen veu i siguen escoltats”.

Per la seva banda l’alcalde de Betxí, Alfred Remolar, va voler estar present a Borriana “perquè Borriana ha estat i és un referent del nacionalisme polític, i avui queda demostrat amb aquesta sala abarrotada de gent”. A més, Remolar va apuntar que “recolzar a un candidat tan jove, amb tanta il·lusió i ganes de treballar per Borriana, em recorda a la meva presentació fa 4 anys”. L’alcalde de Betxí va recordar que “la il·lusió i el treball són importants per aconseguir aquests reptes, sinó fos per això, jo avui no seria alcalde de Betxí, per tant us anime a seguir lluitant i a perseguir aquest somni, perquè és possible fer-ho realitat, i Borriana necessita aquest canvi, com ho necessitem a la Generalitat Valenciana, i estic convençut que així serà a partir del maig vinent”.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *