Per una nova Borriana

COMPROMÍS PER BORRIANA CONSIDERA ESGOTAT I SENSE IDEES AL GOVERN MUNICIPAL DEL PP

Santiago Zorio lamenta que en aquests tres anys el govern de José Ramón Calpe ha tingut paralitzada Santi Zoriola ciutat

Compromís per Borriana va fer balanç de 2014 i del que portem de legislatura, tres anys i mig, que per al portaveu de la coalició, Santiago Zorio, han servit per “adonar-nos que ens trobem davant un govern, el del PP, sense idees, esgotat i sense ganes de treballar per Borriana i pels seus veïns”. Estem finalitzant una legislatura, apunta el portaveu de Compromís per Borriana, “marcada per la incompetència del PP en totes les àrees municipals”. Santiago Zorio va posar com a exemple el propi balanç que ha realitzat l’alcalde de Borriana, que “el senyor Calpe es vanaglorie de les inversions que ha fet en aquesta legislatura és per posar-se a plorar, aquests del PP necessiten més de 3 anys per obrir un carrer, canviar la gespa del camp de futbol i fer un parc caní, és l’única cosa que han fet i faran en aquests 4 anys de govern, lamentable”.

El portaveu de Compromís per Borriana considera que les àrees importants de treball a l’ajuntament “estan sense idees i paralitzades, com són ocupació, turisme, urbanisme o serveis socials, però que afecten a totes les regidories”. Segons Santiago Zorio, “el PP s’ha mostrat incompetent per resoldre els problemes de la ciutadania i per crear confiança en noves alternatives econòmiques, ja és hora que se’n vagen, doncs la seva incompetència està més que demostrada i cada dia que passa és pitjor per a tots els borrianencs”.

Santiago Zorio va analitzar la situació municipal i va destacar que, “hem passat de voler tenir tota Borriana urbanitzable a tenir tots els PAIs paralitzats, però sagnant als propietaris, i de rebot una agricultura arruïnada”. El portaveu de Compromís per Borriana va assenyalar que en matèria social i d’ocupació, “hem anat cap a enrere, pocs recursos per a les persones més desfavorides, s’han suprimit les ajudes a la teleasistencia i les ajudes als aturats són cada dia més escasses”, i a més, va apuntar Santiago Zorio, “els regidors del PP, ja no demanen ni Tallers d’Ocupació, ni Escoles Tallers, ni res que tinga a veure amb les polítiques d’ocupació, quan l’atur és el major problema que té Borriana i que sofreixen els nostres veïns”.

Així mateix, el portaveu de Compromís per Borriana considera que altres àrees es troben igual d’abandonades, en matèria cultural o en educació “els seus responsables estan més preocupats en si segueixen o no en la llista municipal que en les seves responsabilitats, per aquest motiu tenim un Col·legi Cardenal Tarancón en barracons, s’ha perdut el modulo d’Artista Faller i ens trobem amb un Museu de la Taronja tancat, un Teatre Payà sense programació, i un patrimoni històric artístic que cada dia es troba més deteriorat”.

Davant aquesta mala gestió per part del PP al capdavant de l’Ajuntament”, assenyala Santiago Zorio, “només ens queda esperar al maig, per formar un nou Govern Municipal que estiga prop dels veïns de Borriana i de les seves necessitats, i del qué formarà part important Compromís per Borriana”.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *