Santi Zorio nou portaveu de Compromís per Borriana

COMPROMÍS PER BORRIANA TRIA A SANTIAGO ZORIO COM A NOU PORTAVEU DE LA COALICIÓ

Compromís per BoSanti Zoriorriana prepara un calendari de treball per canviar l’actual política municipal

La Coalició Compromís per Borriana va triar el cap de setmana passat a Santiago Zorio com a nou portaveu de la coalició a Borriana en substitució de Vicent Carda. Per als nacionalistes, “el treball en aquests últims anys ha estat molt positiu, en molts casos hem marcat la política municipal, hem estat al costat dels nostres veïns i hem presentat propostes per millorar la situació en la qual es troba Borriana”.

El nou portaveu de Compromís per Borriana, Santiago Zorio, ha volgut donar les gràcies als militants i simpatitzants que “una vegada més han treballat i molt per donar a conèixer la veu dels nacionalistes d’esquerra a Borriana”, així com a la ciutadania en general per la seva confiança amb Compromís per Borriana, “volem donar les gràcies a la nostra gent, però també als ciutadans i ciutadanes de Borriana, perquè la seva confiança dipositada en Compromís per Borriana ens encoratja a continuar treballant per aquest projecte i per la nostra ciutat”.

En paraules de Santiago Zorio, “és una gran responsabilitat, però tota una satisfacció el ser la veu de Compromís a Borriana”, segons el nou portaveu de Compromís per Borriana, “anem a ser una veu crítica però positiva en tot allò que afecte al benestar dels nostres conciutadans, anem a participar en la vida municipal fent propostes i fent un bon seguiment del Govern local, volem començar a participar des d’ara mateix en la promoció d’un canvi en la millora de les condicions de vida dels nostres veïns”.

Des de les files de Compromís per Borriana també es fa una crida a tots els ciutadans que estan descontents amb les polítiques de retallades socials que practiquen el PP, “a la nostra ciutat i al nostre país el PP continuarà retallant prestacions, perquè han malgastat tots els recursos econòmics que tenien i s’han plegat als interessos de la banca i de les grans empreses, per això cal sumar a tota aquella gent que com nosaltres estan a favor de rescatar persones i no bancs, de procurar una formació adequada que done criteri a la gent, d’assegurar cobertura social i el repartiment del benestar en general, tot això serà possible des de la Coalició Compromís que es convertirà en l’eina necessària per al canvi a Borriana”.

Arxivat en: Nacional

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *