COMPROMÍS PER BORRIANA CONSIDERA QUE ELS VEÏNS DEMANEN UN CANVI DE PERSONES I PARTITS PER A BORRIANAExecutiva Compromís per Borriana. 1.

Miriam Masip agraeix el suport dels borrianencs a la coalició Primavera Europea

La secretaria d’organització de Compromís per Borriana, Miriam Masip, ha manifestat aquest matí que “Borriana demana canvis profunds a l’Ajuntament i al Govern Municipal“, la secretària de la coalició Compromís per Borriana es mostra satisfeta pel suport dels borrianencs i “amb l’esperança que es produesca aquest canvi que la ciutadania ens ha assenyalat en aquestes eleccions europees“.

Compromís per Borriana fa una primera valoració dels resultats de les eleccions del passat 25 de maig, però, serà el proper divendres 31 de maig, quan es reunesca l’Assemblea Oberta de Borriana i analitzarà en profunditat els resultats electorals , “alhora que marcarem la ruta a seguir fins a maig de 2015” , segons Miriam Masip .

Per a la secretaria d’organització de Compromís per Borriana “els resultats han deixat una cosa clara, el PP perd a Borriana més de 3.100 vots , i el PSOE 2.000 vots , el que ens indica que els borrianencs estan cansats del bipartidisme i de les seves polítiques“, segons Miriam Masip “és l’hora de les persones , de noves cares , d’aire fresc i somriures , i sobretot cal treure tota la caspa política que hi ha a l’Ajuntament de Borriana” .

Miriam Masip considerà un èxit els resultats de Compromís-Primavera Europea, “hem aconseguit que Jordi Sebastià estiga al Parlament Europeu, amb ell la veu dels valencians i de les valencianes, la veu de les persones. Aquestes no són les nostres eleccions i hem aconseguit més de 300.000 vots a tot l’Estat espanyol i més de 135.000 vots al País Valencià, cosa impensable fa quatre anys”. En clau local, la secretària de Compromís per Borriana considerava els resultats obtinguts per la coalició Primavera Europea a Borriana com “un èxit , hem passat de 1,1% al 6,09% , 696 vots (més de 140 vots respecte a les generals de 2011) i això en unes eleccions d’àmbit estatal, això mai s’havia aconseguit abans a Borriana” . Per Miriam Masip , és “un reconeixement a la feina feta per tota la gent que està en Compromís per Borriana, sense estar a l’Ajuntament de Borriana estem presents, perquè dins de les nostres possibilitats fem un seguiment del que passa a Borriana i plantegem propostes i fiscalitzem al Govern del PP, li donem canya , més que els que estan dins a l’Ajuntament” .

Segons la secretaria d’organització de Compromís per Borriana “no deben extrapolar aquests resultats a unes eleccions municipals, però el que ha quedat clar és que el PP ha perdut 16 punts, el que vol dir que perdrà la majoria absoluta, cosa positiva per a Borriana” Masip també considera que “en les pròximes municipals Compromís per Borriana entrarà a l’Ajuntament i ho farà amb força per canviar el rumb de la ciutat i el de les persones“.