COMPROMÍS PER BORRIANA CRITICA EL FRACÀS DEL PP I EL BLOQUEIG DELS PROJECTES PENDENTS PER A LA CIUTAT

Per als nacionalistes Calpe passarà a la història de Borriana com el gran destructor de l’ocupació, en 5 anys s’han perdut més de 2.000 llocs de treball

 

La secretària d’organitzExecutiva Compromís per Borrianaació de Compromís per Borriana, Miriam Masip, ha fet balanç de l’acció de govern a l’Ajuntament de Borriana en complir-se dos any de les eleccions municipals. Per als nacionalistes, “han transcorregut 14 mesos, però és com si no n’haguera transcorregut cap: Borriana està hui al mateix lloc, en la mateixa posició estàtica que fa anys, no hem avançat en cap sentit, al contrari, comencem a retrocedir en drets i serveis públics i cada dia que passa s’incrementa més la pressió fiscal als veïns“.

 

Des de Compromís per Borriana s’ha incidit en què les infraestructures que són competència municipal “estan paralitzades” i aquelles altres que s’havien d’haver impulsat des de la Generalitat Valenciana “tampoc no han arribat, com el desdoblament de la carretera Borriana-Vila-real, l’execució de la carretera de Borriana al Port o la construcció del Col·legi Públic Cardenal Tarancón, per no parlar de la ruïna a la qual han portat el Museu de la Taronja“. Per als nacionalistes, el govern de José Ramón Calpe “està més preocupat a fer-se la foto que per impulsar l’economia, crear ocupació i respondre a les necessitats dels nostres veïns, entre unes altres coses perquè han buidat les arques municipals i el deute cada dia és més gran”.

 

L’atur augmenta en més de 2.000 persones des de que Calpe és alcalde.

Miriam Masip, ha recordat que des que va arribar al govern José Ramón Calpe, “Borriana ha passat de tenir 2.153 persones en atur en 2008 a les 4.220 d’abril de 2013, això ens posa la carn de gallina i ens indica que en 5 anys s’ha duplicat la població desocupada, i tot això sembla que no va amb el PP, o en el pitjor dels casos es mira cap una altra banda”. Compromís per Borriana indica que “fins i tot en mesos que l’atur baixa a tota la província, a Borriana puja, sense que el PP es preocupe i treballe per incrementar les polítiques actives d’ocupació i les ajudes a la creació de llocs de treball”.

 

Des de Compromís per Borriana es critica l’actitud de l’alcalde i de tot el PP en general “en reconéixer que les seues polítiques de bombo i plateret han fracassat, i les dades ho recorden: un atur desmesurat, un endeutament impossible d’assumir i cap planificació de futur, el projecte del PP per a Borriana no existeix, està esgotat, i esperem que no ens porten a la ruïna total”. Els nacionalistes consideren i proposen que “tots els esforços i recursos municipals han de centrar-se en la recuperació de l’ocupació, perquè la situació és molt crítica i el govern municipal no pot, ni ha de quedar-se, de braços plegats com fins ara”.