EL BLOC-COMPROMÍS PER BORRIANA CONSIDERA UN FRACÀS LA POLÍTICA TURÍSTICA I D’OCUPACIÓ DEL PP

Els nacionalistes lamenten que ni amb l’Arenal Sound s’aconsegueix crear ocupació en els mesos de juliol i agost tot el contrari es destrueixen llocs de treball

Els representants del Bloc-Compromís per Borriana han fet balanç de la temporada estiuenca a la ciutat i han demanat al govern municipal “una aposta clara pel turisme, sense sorpreses, ni improvisacions com ens tenen acostumats aquest Govern Municipal”. Per als nacionalista una nostra d’aquesta improvisació i falta d’idees va ser el propi festival de l’Arenal Sound que “a part del cost per a les arques municipals de més de 90.000€, no ha suposat una millora per al turisme de la ciutat i menys encara per a l’ocupació temporal que comporten els mesos d’estiu en qualsevol població costanera. S’aposta pel festival però per a qué, si no crea ocupació, i solament fan negoci uns pocs, malament anem”.

L’atur puja en els mesos de juliol i agost un 1,85%. On estan els 3.000 llocs de treball de l’Arenal Sound?

El Bloc-Compromís per Borriana després d’analitzar les dades de l’atur dels mesos de juliol i agost, considera un “fracàs la política turística del PP, si és que la té, per no parlar de la inexistent política de foment de l’ocupació”, per als nacionalistes que “en els mesos d’estiu haga crescut l’atur a Borriana un 1,85%, és a dir 75 persones més han anat a engrossir els comptes del Servef i ja anem per 4.073 persones en l’atur. On estan els 3.000 llocs de treball que anava a crear l’Arenal Sound? Tot això, vol dir que no hi ha una política turística que aposte pel sector i per l’ocupació, i per anar més enllà dels 4 dies que dura l’Arenal Sound”, deixar tota la política turística, segons apunten des del Bloc-Compromís per Borriana “en mans d’una empresa privada i més concretament de l’amo del festival musical, és una mostra de no tenir ni una idea per al desenvolupament turístic de la nostra ciutat, i un fracàs de l’actual govern del PP”.

Propostes ecoturístiques i d’esports de mar i platja.

EL Bloc-Compromís per Borriana proposa el “potenciar l’ecoturisme i els esports de platja i mar” per a això proposen “l’ús de la bicicleta com a element de mobilitat i com a instrument vertebrador de les propostes ecoturístiques relacionades amb Borriana, el seu litoral i els seus paratges naturals; les activitats aquàtiques, els valors ambientals, paisatgístics, turístics i culturals de la ciutat i els seus voltants”, els nacionalistes aposten per potenciar “les activitats que posen en relació la bicicleta i altres activitats terrestres com el senderisme, BTT, entre altres; així com les activitats aquàtiques de vela, surf, submarinisme o pesca”. Des del Bloc-Compromís per Borriana es vol també “incentivar l’esport de platja que en aquests moments està prenen molt auge en poblacions de tot l’estat, com el voley-platja i el futbol-platja”.